Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Even Voorstellen: ICK, CV en partners

Kunt u zich Kermit van de Muppet show herinneren? Een groene kikker in een soms wat doldwaze omgeving presenteert de acts van een stelletje behaagzieke, onzekere, kwetsbare maar o zo aandoenlijke poppen - en een “echte” ster als gast.

Wat me van die Muppet shows het meest voor de geest staat is hoe Kermit zijn aankondigingen doet. “And now, ladies and gentlemen, Fozzie Bear. YEaaaaaah”! En met beide wiebelende armpjes naar het podium wijzend loopt onze Kermit met het zich openende gordijn mee achteruit om steeds weer alle ruimte te geven aan zijn 'sterren' met hun o zo herkenbare beperkingen. Ieder heeft zijn eigen rol, maar Kermit's bijdrage is essentieel om er een samenhangend geheel van te maken - met het bedoelde "feel good" effect!

Die Kermit is een metafoor en persoonlijke inspiratie voor mij.  Hij wil met zijn hele wezen zeggen dat je met enthousiasme het verschil kunt maken.


Natuurlijk ben ik zelf niet zomaar een aaibare kikker maar vooral een ervaren chemisch ingenieur, en als bezieling alléén u niet overtuigt kan mijn CV dat misschien.

Als ondernemer sta ik - gelukkig - niet alleen!  ICK werkt samen met de volgende strategische partners:

Engaging Leadership is een netwerkorganisatie, ontstaan uit de drive om organisatieculturen te creëren die mensen stimuleren tot het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid. Dit heeft zijn vertaling gekregen in een uniek leiderschapsconcept dat de verantwoordelijkheid en creatieve slagkracht in een organisatie  op elk niveau versterkt en de medewerkers samen tot een hechte "roedel wolven" maakt. Kort en goed, Engaging Leadership is innovatie in actie. Ik ben er trots op om associate van Engaging Leadership te zijn en trajecten rondom leiderschap en innovatie mede vorm te mogen geven.

Jan Vaessen Facilitation - Jan Vaessen is een ervaren begeleider van alle mogelijke groepsprocessen met betrekking tot projecten en veranderingen in een organisatie. Jan weet alles van projectmanagement en is met name in de voedinsgmiddelenindustrie zeer goed ingevoerd.

CSI Sofia, Bulgarijë - Management van contractonderzoek aan de Bulgaarse Academie van Wetenschappen, de universiteit van Sofia en diverse andere instituten in Bulgarijë. Het spectrum van onderzoeksactiviteiten in Sofia is bijzonder breed. In dit nieuwe EU-land worden zeer actief contacten gezocht met de industrie in de rest van de EU.
ICK is de accountmanager voor CSI in Nederland en België.

Hans-Jan Rijbering -  De illustrator van deze website. Naast werk als adviseur is hij ook als sneltekenaar actief en heeft veel ervaring met het verbeelden van business discussies en ideeën in workshops en meetings. De wisselwerking tussen zijn professionele en artistieke referentiekader wordt door veel klanten als positief relativerend en stimulerend ervaren. Hij kan een bedrijfsprobleem zowel verbeelden als verhelpen!

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2023 Niels Flach