Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Grafeenoxide

Een mogelijkheid om producten substantieel sterker en lichter te maken

Grafeenoxide is een nanomateriaal dat min of meer 1 atoomlaag dik en in twee dimensies zeer uitgestrekt is.

Door de unieke vorm kan het polymeermatrices enorm versterken in een zeer kleine toevoeging. De modulus wordt licht positief beïnvloed, de treksterkte stijgt enorm, en thermische effecten als uitzetting onder verwarming nemen af.

Momenteel neemt de firma Graphendo, een consortium van het Innovatiecentrum Kunststoffen, CSI en NEWZict, de productie van synthetisch grafeenoxide ter hand. Door het syntheseproces is het 100 % 'monosheet' materiaal, gemaakt volgens een proces dat weinig of geen afvalstromen genereert. De chemische samenstelling is geschikter voor composieten dan het huidg verkrijgbaar grafeenoxide, dat gemaakt is door splitsing van grafiet. En het nieuwe materiaal heeft een prijs die ver onder de huidige wereldmarktprijs ligt!

Is onze productiecapaciteit te klein? Laat Graphendo dan uw eigen grafeenoxidefabriek volgens ons productieproces runnen.

Vanaf nu kunt u al op de eerste productie intekenen, en één van de eersten zijn die dit unieke materiaal in uw toepassing test.

Een brochure over het product vindt u onder deze link.

Graphendo's grafeen is al toegepast in kleurbeschermende coatings! Zie hier.

 Nieuw onderzoeksproject - stel uw vraag als business case!

Momenteel werkt een aantal studenten aan de Hogeschool Rotterdam aan een onderzoek rondom de toepassing van grafeenoxide in allerlei producten (coatings, lakken, lijmen, spuitgietproducten, harsen).

Wilt u een case ter beschikking stellen en zo vooraan staan m.b.t. de toepassing van dit product? Vraag dan naar de condities! Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden die u ziet.

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2023 Niels Flach