Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Management spelen

Het Innovatiecentrum Kunststoffen werkt intensief samen met Engaging Leadership, een organisatie die managementteams en projecten beter laat presteren door het accent te leggen op de individuele bijdrage van elke medewerker. Samen met Engaging Leadership zijn enkele management games ontwikkeld. Het meest recente game werkt met speelgoed bouwstenen.

Het spel is een bijzonder leuke werkvorm voor interne brainstorms of verkenningen met zakenpartners! Het behelst het in groepen uitwerken van een opdracht (en daarbij van de andere teams te winnen door dat het beste te doen). Echter, de spelers in één groep blijken een dubbele agenda te hebben waardoor het groepsdoel niet altijd met de individuele doelen verenigbaar is. Het doel is om in de spelsituatie elkaar én zichzelf een stukje beter te leren kennen en zo een nóg betere basis voor samenwerking te scheppen. De spelduur (inclusief een uitgebreide nabeschouwing) is anderhalf tot twee uur.

 

Wilt u een spel ontwikkelen toegesneden op uw project of organisatie? Of het Lego spel spelen om uw team hechter te maken? Neem gerust vrijblijvend contact op!


Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2024 Niels Flach