Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Kom kennismaken met het Innovatiecentrum Kunststoffen

16.10.2013

Zoekt u nieuwe expertise op het gebied van kunststoftechniek? Zoals voor het bedrukbaar maken van gladde kunststofoppervlakken, het maken van prototypes en proefseries, ontwerpen van lijmverbindingen en het werken met supersterke composieten?

En ziet u het samenwerken met industriële partners, slimme studenten en inspirerende jonge bedrijven wel zitten? Of bent u juist leverancier van een kunststofoplossing die u via het Innovatiecentrum Kunststoffen onder de aandacht wilt brengen? 

Houd dan vast 28 november vrij in uw agenda. Vanaf 16 uur bent u uitgenodigd op de RDM-Campus in Rotterdam-Heijplaat voor een boeiend programma met onder anderen dr. ir. Bas Flipsen, lector duurzame innovatie van de Hogeschool Rotterdam en diverse andere kennisdragers. Leer meer over de wereld van kunststoffen, zie een 3D-printer in actie en kom met elkaar in gesprek. Zelf zal ik iets vertellen over mijn vakgebied: de polymeerchemie, en over de modernste werkvorm in onderzoek en ontwikkeling: Open Innovatie.

 Binnenkort leest u op deze site het volledige programma. Toegang is gratis en u hoeft niet naar huis zonder een hapje en drankje. Aanmelden of nadere informatie? info@nielsflach.nl, of 06-43856016. Geef de uitnodiging (hier als pdf) ook door aan uw relaties!

ICK wordt o.a. ondersteund door Vink Kunststoffen BV. 

Terug

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2022 Niels Flach