Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Themadag over innovatie bij het Mikrocentrum in Eindhoven

12.06.2011

Het Mikrocentrum in Eindhoven zal op 13 oktober 2011 een themamiddag over innovatie organiseren. Het programma zal technieken behandelen die het genereren van ideeën vanuit nieuwe perspectieven bevorderen, maar vooral benadrukken hoe je vanuit dat idee doelgericht naar winstgevende implementatie kunt werken.

Goede ideeën zijn vaak gratis in uw eigen bedrijf te vinden! Technici kunnen ze aandragen, de salesmensen komen ermee naar huis. Ook zijn er technieken om ideeën te genereren. Vaak gebeurt er echter niets mee, of zorgen onbewuste weerstanden tegen verandering dat de kansrijkste ideeën toch niet kiemen. Hoe ontdek je goede ideeën als een business mogelijkheid en hoe zet je ze om in concrete projecten, tot en met de begeerde profitabele eindstreep?

Meer en meer is de insteek om het antwoord op deze vraag niet binnen de eigen muren te zoeken, maar om met andere partijen, bedrijven of kennisinstellingen, samen te werken. Dan zitten de beste mensen aan tafel en worden de kosten en risico's van een ontwikkelingstraject gedeeld.

Ervaren deskundigen over innovatie zullen nieuwe inzichten geven, u kunt uw eigen visie toetsen in discussies en op een kennismarkt zullen onderzoeksinstituten en innovatieadviseurs aanwezig zijn zodat u meteen aan de slag kunt.

Senior technici, leiders van technische afdelingen en algemeen managers zullen de dag als inspirerend en direct bruikbaar ervaren.

Bezoek deze themadag, leer goede ideeën herkennen en maak er innovatieve projecten van!

Zie ook http://www.mikrocentrum.nl/evenementen/themadagen/themadag-maak-innovatie-waar/.


Terug

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2022 Niels Flach