Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Workshop Orakel voor Denkers en Beslissers

26.02.2015

Het Orakel van Delphi  was voor de oude Grieken een belangrijke plaats waar jaarlijks duizenden pelgrims wijsheid zochten en kregen. Van heinde en ver trokken ze naar Delphi om het orakel te raadplegen, en de goden goede raad te vragen bij hun belangrijke en moeilijke beslissingen. Als god van het Licht werd Apollo verondersteld overal door te dringen en te zien wat aan het oog van de mensen ontgaat.

De tempel herbergde een bijzondere priesteres, die fungeerde als "doorgeefluik" van deze raadgevingen. Door dampen bedwelmd raakte zij op geregelde tijdstippen in religieuze trance. 

Hoe zou het zijn als we vandaag de werkelijkheid àchter de techniek en de fysieke wereld proberen te verkennen? Als we aan het orakel vragen willen stellen, welke vragen borrelen dan in ons op?

En hebben we zelf niet ook zicht op die werkelijkheid, als we onze fysieke ogen even sluiten en luisteren naar een andere wereld? Ik ben overtuigd dat we ook vandaag een orakel, een bron van wijsheid voor anderen kunnen zijn. Dat de typische "orakel benadering" onze ideeën in nieuw licht kan plaatsen. Ik heb gezien dat het werkt: dat mensen nieuwe ideeën en inspiratie opdoen, dat vage plannetjes contour kunnen krijgen en dat neuzen één kant op gaan staan.

Benieuwd? Schrijf je dan in voor de workshop "Orakel voor denkers en beslissers" op 21 mei op de RDM Campus in Rotterdam van 14:00 tot 17:00. Dat kan door een mailtje te sturen aan info@ nielsflach.nl. De kosten van de workshop zijn EUR 167,--.

Deze workshop is een veilige omgeving om ideeën te testen. Hoe moet ik dat nieuwe product lanceren? Wat kan ik voor resultaat van mijn onderzoek verwachten? Wat kan er beter aan het teamwerk in mijn bedrijf? Geen vraag is te gek om het aan het orakel voor te leggen. De groepsdeelnemers zullen om de beurt als orakel fungeren. Aangevuld wordt de workshop door een seminar over de vier manieren om naar de werkelijkheid te kijken, die mensen vanuit hun karakter of opleiding kunnen aannemen.

Uiteraard is deze werkvorm vervolgens ook in uw afdeling of bedrijf goed bruikbaar!

Terug

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2022 Niels Flach