Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Programma gratis seminar "Innoveren met Kunststof" 28-11

15.11.2013

Ziet u mogelijkheden om in samenwerking met andere partijen producten te ontwikkelen of verbeteren? Of bent u de leverancier van een kunststofoplossing die u via het ICK onder de aandacht wilt brengen? Kom dan naar het seminar waarin het ICK zijn kennis en die van zijn partners uit de doeken doet. U krijgt ruim de kans om elkaar te leren kennen en doet nieuwe inspiratie op met spraakmakende voordrachten:

• 16:00 Niels Flach: Welkom en voorstelling ICK concept. Co-creatie en open innovatie zijn belangrijk, ICK is daarin een effectieve netwerkorganisatie en projectbureau.

• 16:20 Jac Gofers, ondernemer en directeur van spuitgietfirma Promolding, over kunststoffen, engineering en spuitgieten.

• 16:40 Evert Stout, manager Vink Kunststoffen: construeren met glasvezelversterkte kunststof en een voorbeeld van innovatief kunststofgebruik: aanrijbeveiligingen.

• 17:00 Pauze & live demonstraties: Vincent Wegener, RDM Makerspace – 3D printen, Bas Flipsen: spuitgietmachine in actie, Ralf Greger, PlaTos: plasmabehandeling om kunststofoppervlakken bedrukbaar of verlijmbaar te maken

• 17:20 Dr. ir. Bas Flipsen, lector duurzame productontwikkeling: Circular plastics

• 17:40 Jan Vaessen, JaVa Facilitation, Niels Flach: over projectmanagement van (open) innovatie.

• 18:00 Vragen aan de sprekers en borrel

Mijn commitment is dat iedereen deze middag als nuttig ervaart. Mocht een vraag die bij u leeft niet aan de orde komen, dan mag u mij die stellen en ik help u naar mijn beste kunnen verder.

Wilt u collega's of netwerkpartners uitnodigen? Hierbij het programma als pdf file.

Terug

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2022 Niels Flach