Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Niels Flach als spreker en trainer

Innovatie doe je niet alleen! In de esthetische schoonheid van een innovatieproces, en ook in de esthetiek van het resultaat, zou je een gelijkenis  met een mooie dans kunnen zien. Dansen doe je meestal in wisselende coalities - en als het resultaat er mooi uitziet dwingt dat bewondering en respect af.

Innoveren kan je zien als een dans aangaan met kansen en mogelijkheden. Net als leren dansen kan je ook technieken leren om

innovatie te structureren. Zoals IBDD's denkkader dat innovatie verdeelt in 5 heldere stappen en de techniek van het combineren van bestaande principes om iets nieuws te creëren.

Is dat geen inspirerend idee? Zoekt u een spreker om een voordracht of training te geven die uw bedrijf of samenwerkingsproject door inspiratie, maar ook door middel van praktische handvaten een boost geeft? Neem dan contact op met IBDD. Waarom niet nu meteen?

 

Sinds kort is Niels Flach lid van Spritiual Speakers, een organisatie van trainers, sprekers en coaches.

Als voorbeeld: een lezing over Innovatie op 17 oktober 2011 op de uitreiking van de Surinaamse Innovatie Award 2011 in Paramaribo. Deze inspirerende en nuttige lezing kan ook in uw bedrijf, op uw workshop of uw symposium worden gehouden!

Natuurlijk zijn lezingen en workshops over andere aspecten van innovatie, zoals project kick-offs en projectmanagement, ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Afbeelding hieronder: een slide uit de lezing in Suriname. De innovatie is soms aan het eindproduct niet eens zichtbaar, maar kan wel een verschil maken!

 

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2022 Niels Flach