Telefoon:06-43856016 E-mail: info@nielsflach.nl
Graphendo, Graphene oxide

Anderen over Niels Flach

"Beste Tim, Niels,

Dank voor jullie facilitatie. We hebben een mooie output gekregen. Maar wat wellicht nog belangrijker is dat ik van onze partner bedrijven ook gehoord heb zij erg enthousiast over de workshop waren."

Michiel Meeuse, Unilever, naar aanleiding van een creatieve innovatiesessie, uitgevoerd samen met bedrijfspsycholoog Tim Colijn.

"Namens het bestuur wil ik je nogmaals even bedanken voor jouw presentatie over samen innoveren. Die is uitstekend gevallen bij de bezoekers, kreeg ik te horen van verschillende kanten. Wij vonden jouw bijdrage zeer de moeite waard. Voor de bezoekers bleef je ook echt ‘die meneer met die fiets’. Grappig was dat.

Ongetwijfeld zullen we elkaar nog wel eens ontmoeten in de kunststofwereld! "

Noortje Dekkers-Simons, secretaris branchevereniging Polyplast

Beste Niels...

"We willen benadrukken dat we erg veel hebben geleerd van de studie over (..onderwerp..) en dat we je zeker in gedachten houden bij verdere stappen die we op dit gebied gaan ondernemen."

- S. van der Werff, projectleider, Marin in Wageningen

Beste Niels,

Eigenlijk was er haast niks aan te merken op uw workshop, het was erg duidelijk en informatief. Alhoewel het misschien als een bom viel voor de mensen zonder scheikunde in hun pakket, misschien kunt u zichzelf daarom voor hen af en toe iets meer verduidelijken. Maar aangezien ik zelf scheikunde heb was het voor mij geen probleem en erg behulpzaam!

- Hugo Pekelharing, scholier aan het Cals College Technasium n.a.v. een les in beginselen van de polymeertechniek -

 

"Hi Niels, Ik ben blij dat ik met anderen mag delen hoe je mij voortreffelijk hebt begeleid met het onderzoeken en informatie verschaffen voor mijn innovatie.
Ik ben nog steeds in een beginstadium van het professioneel vormgeven van mijn innovatie. Maar ik weet dat met de hulp van jou, ik stap voor stap zal  komen waar ik uiteindelijk moet zijn: het launchen van mijn eigen product.
Hartelijk dank Niels voor jouw fijne begeleiding en geduld. Je geeft zo graag van jezelf dat er alleen maar goeds op je pad terug moet komen."

- Tanya de Man, ondernemer in de kappersbranche en uitvinder van een vernieuwende haarbehandeling -

 

Niels heeft een staat van dienst in de wereld van samenwerking tussen industrie, academia en overheid. Niels en ik delen een passie voor uitdagende R&D, en hebben samengewerkt bij het faciliteren van wetenschappelijke discussies. Ik vond het prettig om met Niels te werken, omdat enerzijds ik een “klik” ervaar vanuit onze scheikundige achtergrond (met daarmee gepaard gaande, denk ik, overeenkomstige ideeën omtrent fundament vs. pragmatiek). Ik heb Niels deze zomer ingezet bij een klus die een hele specifieke achtergrond vereiste, en ik ben tevreden met het resultaat. 

- Jan Vaessen, Jan Vaessen Facilitation

 

Beste Niels, Dank je voor je prettige en duidelijke Innovatie Teleseminar ! Kort maar krachtig ! (het was trouwens mijn eerste teleconferentie/seminar). Die passie idie je noemt zit er bij mij ook in, in vrijwel alle projecten die ik doe, en breng dat ook over bij de opdrachtgever. Heb echt wat opgestoken van je! 

- Michiel Schöller, Puritec - waterbehandelingsspecialist

 

"Niels is een harde werker met een hoog tempo zonder dat dit afbreuk deed aan de kwaliteit. Hij was al snel op zoek naar meer uitdaging in het werk en dook overal in. Hij bood zich regelmatig aan om andere taken naast reguliere werk op te pakken, hetgeen resulteerde in zijn leiderschap van  diverse projecten. Hij heeft een kritische blik hetgeen ten goede komt aan de kwaliteit van het team en collega’s."

- Ton Grosjean, Afdelingshoofd Nederlandse Emissieautoriteit

Gratis E - Boek

WF Gemaakt door ©2022 Niels Flach